Posted: Sat Mar 24, 2007 11:18 pm Post subject: Adrese utile pe net....
Lansez acest topic pentru cei ce vor sa piarda timpul cu o cafea in fata si sint in cautare de site-uri interesante pe net ...Cu toti ne pierdem uneori ore in sir navigind fara un scop anume in cautare de ceva care sa ne rupa de cotidian ...Uneori ne lovim de lucruri interesante pe care am vrea sa le impartasim cu prieteni ...
AICI ESTE LOCUL
Spuneti-ne si noua...
Nu stiu citi dintre voi l-a incercat si de aceea vreau sa vi-l recomand www.earth.google.com...
Eu unul am inghitit fara sa-mi dau seama doua ibrice pline ochi cu cafea tot calatorind virtual prin locurile pe unde am copilarit ... Spre marea mea bucurie am descoperit ca Romania este foarte bine reprezentata ...
DRUM BUN !!!
Astept pareri ... _________________ Intreaga lume se afla la trei pahare in spatele meu. Humphrey Bogart
Joined: Aug 25, 2005 Posts: 2292 Location: montreal, canada
Posted: Sun Mar 25, 2007 1:50 am Post subject:
la cerea israelului, sau pus filtre care fac imaginile neclare, motivul fiind securitatea nationala.si pentru ca israelul este mic, peste tot sant locuri legate de securitatea nationala.inclusiv in marile orase. _________________ shalom
nesher,,multumim foarte mult,,dar rezolutia mea e cam saraca,,trebuie sa o imbunatatesc,,am revazut constanta,,am recunoscut casa,n-am intrat ,,,in banat,din cauza copacilor nu prea s-a vazut nimic,,totusi am vazut ceva,,natura,,,e primavara,,totul infrunzeste,,ba mai mult ca anul trecut,,iar aici upstate new york,,totul ceata ,stiu de ce,,este o companie de piese importante ,,bine si ma bucur ca stiu sa ascunda ce trebuie,,,n-as fi fost de acord cu acest program,,dar ,,nu stiu ce sa spun,,adica,,e riscul mare,,,de ce asa ,,,nu stiu
Posted: Sun Mar 25, 2007 6:04 pm Post subject: Re: Atractii pe net ...
eagle wrote:
Lansez acest topic pentru cei ce vor sa piarda timpul cu o cafea in fata si sint in cautare de site-uri interesante pe net ...Cu toti ne pierdem uneori ore in sir navigind fara un scop anume in cautare de ceva care sa ne rupa de cotidian ...Uneori ne lovim de lucruri interesante pe care am vrea sa le impartasim cu prieteni ...
AICI ESTE LOCUL
Spuneti-ne si noua...
Nu stiu citi dintre voi l-a incercat si de aceea vreau sa vi-l recomand www.earth.google.com...
Eu unul am inghitit fara sa-mi dau seama doua ibrice pline ochi cu cafea tot calatorind virtual prin locurile pe unde am copilarit ... Spre marea mea bucurie am descoperit ca Romania este foarte bine reprezentata ...
DRUM BUN !!!
Astept pareri ...
Pozele sunt dinainte trei ani.
Google earth merge bine cu Google SketchUp care face ca pozele sa se prefaca la 3 dimensiuni. Vezi nu numai fotografia ci poti sa o vezi si din profil, care este f. interesant la munti ,dealuri ,vai si de toate...
Cu usurinta poti petrece ore la calculator cand , de exemplu, ma uit la o harta al Bucurestului si indentific strazile vazute din statosfera. _________________ Cine nu vrea sa imbatraneasca niciodata,sa aiba grija sa moara tanar
Multumesc Avi Ai reusit sa-mi stirnesti imaginatia...
Ma bucur ca am reusit sa va atrag atentia cu acest topic si va invit cu toata caldura sa contribuiti in continuare la dezvoltarea lui .
Daca tot sintem la capitolul "inaltimi" , vreau sa va propun inca un site unde puteti gasi fotografii cu toate tipurile de avioane , foarte bine structurat , cu un motor de cautare bine pus la punct dupa categorii , companii aeriene etc . In plus puteti trimite postcard-uri gratuite cu imaginile preferate si va asigur ca aveti de unde alege ... www.airliners.net _________________ Intreaga lume se afla la trei pahare in spatele meu. Humphrey Bogart
Super ...
Foarte instructiv si bine documentat . Uneori ma intreb ce ar fi fost daca atunci cind eram de virsta scolara am fi avut si noi parte de minunea numita INTERNET ... Imi aduc aminte de primul meu asa zis calculator , un Commodore 64 pe care l-am primit de la tata . Si acum mai simt parca fiori pe sira spinarii si o senzatie de lesin placuta doar gindindu-ma la cutia magica care imi tinea si de foame si de sete si de somn ...De fapt singurul lucru pe care stia sa-l faca erau jocurile , dar pentru mine la vremea respectiva era o intreaga lume ... _________________ Intreaga lume se afla la trei pahare in spatele meu. Humphrey Bogart
multumim frumos pt acest topic uite asa mai invat si eu cite ceva..
Cu mare placere ...
In plus indraznesc sa te invit sa participi si sa nu ne uiti atunci cind vei gasi ceva interesant ... _________________ Intreaga lume se afla la trei pahare in spatele meu. Humphrey Bogart
Eagle, eu nu-l gasesc pe Dan Cumpata, vecinul meu din Romania mutat in SUA! Bata-i vina pe astia cu hartile lor perfecte, cu satelitii lor cu tot, o adresa nu-s in stare sa ti-o dea!
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3 ... 11, 12, 13Next
Page 1 of 13
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum